07 MARS 2018 NYHETER: Jag ÄR LJUSEN, OCH VI ÄR ALLA SKAPARENS LJ HÄR ÄR MIN BEVIS OCH MIN ERFARENHETER AV MIN LJUS.

Jag är ljuset och det är du också.

Du belyser ljuset när du förkroppsligar dig själv.

När du är modig nog att bara vara dig och glömma det.

När du bestämmer dig för att inte längre knyta till något resultat utöver att uttrycka din personlighet.

YOUTUBE VIDEO:

Indien.Arie – Jag är ljus (Lyric Video)

https://translate.googleusercontent.com/translate_c?depth=1&hl=en&rurl=translate.google.com&sl=en&sp=nmt4&tl=sv&u=https://www.youtube.com/embed/ism8dBjxKvc&xid=17259,1500004,15700021,15700043,15700105,15700124,15700149,15700168,15700173,15700201&usg=ALkJrhhP7c75KbzqD9ugM5NnNWBuL1Y8ZQ

Publicerad den 26 juni 2013
Musikvideo av India.Arie utför jag är ljus.

LYRISK
Jag är lätt
Jag är lätt
Jag är lätt
Jag är lätt
Jag ÄR INTE SOM SOM ÄR MIN FAMILJ.
Jag är inte rösterna i min huvud.
Jag ÄR INTE MASKINEN AV BROKENNESS INSIDE.
Jag är lätt
Jag är lätt
Jag är lätt
Jag är inte de misslyckanden som jag har gjort
Eller något av de saker som orsakade mig pissa.
Jag ÄR INTE DREAMET FÖR DREAMEN, VÄNSTERNA VÄNNER jag.
Jag är LiGHT
Jag är lätt
Jag är lätt
Jag är inte färgen i mina ögon.
Jag är inte skinnet på utsidan.
Jag är inte min ålder
Jag är inte min rutt
ÄR ALLT LJUS
ÄR ALLT LJUS
ALLT LJUS
ALLT LJUS
Jag är lätt
Jag är lätt
Jag är DIVINITET DEFINERAD
Jag är Gud på insidan
Jag är en stjärna
En del av allt
Jag är lätt

Jag ÄR EN KRÄNSARE AV LJUS

 

Kära bröder och systrar,

Hur är det hela av dig idag, jag ville dela mina erfarenheter av mitt ljus.
Jag är också en ljusare, och jag kan se mitt eget ljus.

Om jag lägger ner och stänger mina ögon och fortfarande tittar framåt, kan jag se min ljust glans.

OCH NU MED ÖKNING AV ENERGIER MITT LJUS SKINNAR MYCKET BRIGHTER, KAN SE DET FÖRE MIG, ANVÄNDA ALLT I VÄNLIGEN FÖRE MIG.

Jag kommer att förklara vad jag ser, jag kan se vågorna i de två ljusen av skaparen av hans tankar.Vilka är två, den mörka modersljuset och fäderljuset.

Båda av dem kan jag se hur de interagerar med varandra, och du kan se de olika färgerna INTERCHANGING ENERGI med varandra.

Jag vet att jag inte är organet, jag vet att jag är ljuset, skaperens tanke, som uttrycker mina i universum.

Så vi är alla ljusa.


KÄRLEK OCH LJUS.

MIN VIDEO SOM HAR HAR GIVAT MIN ERFARENHETER SOM LYSAR.
Tyvärr är det på engelska.

https://translate.googleusercontent.com/translate_c?depth=1&hl=en&rurl=translate.google.com&sl=en&sp=nmt4&tl=sv&u=https://www.youtube.com/embed/XeKE-XfXOoY&xid=17259,1500004,15700021,15700043,15700105,15700124,15700149,15700168,15700173,15700201&usg=ALkJrhjqMY7Z9m_-qlJxdHEuhX1NyYa5Kw
Jag är lätt och vi alla är lätta, som skaper som är vit ljus (energi).

Re-Boot

av jenniferfarley

LINK: https://thecreatorwritings.wordpress.com/2018/03/06/re-boot/

Re-Boot

Bara för att lägga till lite roligt för detta skifte kan många av dig ha börjat höra / se / känna saker som andra inte gör. Nej, du förlorar inte ditt sinne … Det är en del av den omstart du upplever. Var och en av er föddes med ursprungliga gåvor; samhälle, traditionell religion eller familjedryck kan ha fått dig att känna att de inte var lämpliga, så att du stängde av dem. Med den stora tillströmningen av energi till ditt jordplan, är det som om en omkopplare har blivit omvänd och de gåvorna är tillbaka! Käraste, fri vilja dikterar att det är upp till dig om du väljer att omfamna dem, omfamna lite eller inte alls. Det är helt upp till dig. Kom ihåg att universum, och de underbara gåvorna, är alltid där när du behöver dem. ~ Skapare

 

DEN ENKELLE PROBLEMEN …………………… ..

av theutopiauniverse

Länk: https://theutopiauniverse.com/2018/03/06/the-simple-problem/

DEN ENKELLE PROBLEMEN …………………… ..

Problem, problem känner du till någon som inte har något problem i livet, faktiskt människor som svär att inte ha några problem måste leva ett mycket tråkigt liv, problem är lektioner som kastas på oss när vi går igenom livet, några stora några små, några obetydliga och några mycket viktiga, men det är en lektion som har skickats till oss, anledningen till att du måste bestämma dig själv, men med varje problem växer vi som människor och blir vanligtvis mer av en vacker och omfattande person att vara runt, du måste gå igenom den här processen, var inte med någon i ditt liv för att lösa dina problem, men du kan vara med någon som kommer att hjälpa till i denna process och inte låta dig möta dem ensamma.

problem 1

Om ditt problem i livet är stort som ett skepp, glöm aldrig att dina välsignelser är lika branta som havet.

Ibland när problem uppstår mellan ett par, kan du bli anklagad för att förändras när du konfronterar dina problem gemensamt, det är inte så, vanligtvis i dessa ögonblick är det sättet du nu ser det som har förändrats, du har bara helt enkelt slutat leva livet i vägen för den andra, lever du nu livet på din väg. Vilket problem som helst har bara tre lösningar, du kan acceptera det, byta det eller lämna det ………… det är det inte mer, inte mindre, så spendera inte dagar och dagar på det, koncentrera dig på dessa tre aspekter och agera , de flesta av problemen som uppträder i vårt liv beror också på att inte tänka eller vi fortsätter att tänka utan att agera. Ju mer du tänker på dina problem, desto djupare är stressen som du placerar dig själv, skapar du en cirkel som aldrig slutar att vända … .. det finns eller borde inte vara ett liv utan problem och en annan garanterad sätt att lösa dessa problem är att använda konsten att tålamod.

 
problem 2

“Vi kan inte lösa våra problem med samma tänkande som vi använde när vi skapade dem.”Albert Einstein.

  Det hjälper också dig som person att inse att ingen har ett perfekt liv, det hjälper dig att ta ett tryck på dig själv och inte jaga ett liv eller en situation som i verkligheten inte existerar, alla har problem i någon form eller form, det är bara att vissa människor vet hur man hanterar det på ett mer perfekt sätt, vi kan alla springa bort från vårt problem, det här är den enklaste lösningen men inte den rätta, när du möter dina problem och arbetar genom dem, kommer du att upptäck att du kommer att komma ut ur det mycket starkare.om ett problem kan lösas finns det inget att oroa sig för, och om det inte kan lösas kommer det att vara oroväckande att vara oanvändbar !! Låt inte dina problem driva dig i fel riktning, låt dig själv drivas av dina drömmar …………

 
problem 3

Livet är som ett mynt, du kan spendera det på något sätt du vill, men du spenderar bara det en gång.

När vi går igenom vår livsresa med problem att lösa lär vi oss lektioner med att var och en blir mer och mer erfarna, vilket till sist gör att vi kan njuta av vårt liv ännu mer, det är viktigt att komma ihåg att vi inte alla är gjorda på samma sätt, Att vara stödjande kommer inte naturligt för alla, när vi antar att vår partner borde veta, hur fel vi är, de kan inte se igenom våra sinnen och veta vad som är fel, aldrig ta det självklart, eftersom du kan vara väldigt besviken, vi alla har våra dåliga tider i livet, vi har alla tagit hand om några otäcka dåliga saker, när det här händer är det upp till oss att bli starkare för det, och att fortsätta framåt, att bo på det förflutna kommer aldrig att hjälpa oss, som vi inte kan ändra någonting från det förflutna.

 
problem 4

Ingen familj är perfekt …… vi argumenterar, vi kämpar. Vi slutar till och med sluta prata med varandra, men i slutändan är familjen familj ….. kärleken kommer alltid att vara där.

Gå framåt och identifiera dina problem, men ge din energi och kraft åt de lösningar som behövs, för att inte tänka på tidigare eller irrelevanta frågor, hålla fokus och lösa dina problem.

Brooke Universal Life Coach

 

KÄRLEK OCH LJUS.


GOOGLE BLOGG:
https://arrestwarrantsatanicritual.blogspot.com/
http://thelightisthetruth.blogspot.com/

E-post: Ronald_wederfoort@yahoo.com
E-post: Ronald_Wederfoort@protonmail.com
Telefon: 5999 5156118

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: