07 MARTIE 2018 STIRI: Eu sunt lumina, iar noi suntem lumina CREATORULUI ESTE DREPTUL MEA și EXPERIENȚELE MELE DIN LUMINA LUI.

Eu sunt lumina și tu ești și tu.

Intelegi lumina cand te intrupi.

Când ești destul de curajos să fii tu și să uiți de ce faci.

Când vă decideți să nu mai fiți atașat vreunui rezultat dincolo de exprimarea voinței voastre.

YOUTUBE VIDEO:

India.Arie – I Am Light (Video Liric)

https://translate.googleusercontent.com/translate_c?depth=1&hl=en&rurl=translate.google.com&sl=en&sp=nmt4&tl=ro&u=https://www.youtube.com/embed/ism8dBjxKvc&xid=17259,1500004,15700021,15700043,15700105,15700124,15700149,15700168,15700173,15700201&usg=ALkJrhjIHaI8f40D7NmD7XiDwIoPpxwrPw

Publicat pe 26 iunie 2013
Videoclip de muzică realizat de India.Arie interpretând I Am Light.

LIRIC
Sunt lumină
Sunt lumină
Sunt lumină
Sunt lumină
Eu nu sunt lucrurile pe care familia mea mi-a dat-o.
Eu nu sunt vocile din capul meu.
NU SUNT PUNCTELE INTERNAȚIONALITĂȚII DIN INTERIOR.
Sunt lumină
Sunt lumină
Sunt lumină
Eu nu sunt greșelile pe care le-am făcut
SAU ORICE LUCRU CARE M-au cauzat.
NU SUNT PUNCTELE SUNTEI DE LA SINGUR PĂRȚI.
Eu sunt LiGHT
Sunt lumină
Sunt lumină
Eu nu sunt culoarea ochilor mei.
Eu nu sunt pielea pe afara.
Eu nu sunt vârsta mea
Eu nu sunt rasa mea
ESTE TOATE LUMINA
ESTE TOATE LUMINA
ALL LIGHT
ALL LIGHT
Sunt lumină
Sunt lumină
SUNT DIVINITATE DEFINATA
Eu sunt Dumnezeul din interior
Sunt o stea
O grămadă de tot
Sunt lumină

Eu sunt un războinic al luminii

 

Dragi frați și surori,

CUM ESTE TOTI DUMNEAVOASTRĂ AICI, VREAȚI SHARE EXPERIENȚELE MELE DIN LUMINA LUI.
Eu sunt o lumină, de asemenea, și pot vedea lumina mea proprie.

DACĂ M-am întins și mi-am dezbrăcat ochii și încă mă uit, pot să văd lumina mea.

Și acum, cu creșterea energiei, lumina mea este mai strălucitoare, mă pot vedea înaintea mea, pot adăuga tot ceea ce mă manifest înainte de mine.

Voi explica ce văd, pot vedea unde sunt cele două lumini ale creatorului gândirii sale. CARE SUNT DOUĂ, LUMINA MĂSURII ȘI LUMINA TATĂLOR.

ULTIMELE DREPTURI AU MAI VEZI CÂND SE INTERACEAZA CU ALTELE ALTELE, SI MAI VEDA DIFERITELE CULORI INTERMEDIEREA ENERGIEI CU ALTELE.

Știu că nu sunt Corpul, știu că Eu sunt Lumina, gândul Creatorului, care îmi exprimă ființa în Univers.

Deci noi toți suntem lumini.


IUBIRE SI LUMINA.

VIDEOUL MEA, CARE MI-AM DOUA EXPERIENȚELE LUI CA LUMINĂ.
Îmi pare rău despre asta în limba engleză.

https://translate.googleusercontent.com/translate_c?depth=1&hl=en&rurl=translate.google.com&sl=en&sp=nmt4&tl=ro&u=https://www.youtube.com/embed/XeKE-XfXOoY&xid=17259,1500004,15700021,15700043,15700105,15700124,15700149,15700168,15700173,15700201&usg=ALkJrhhIOckYlQm8mglxeE7h__ddGAHxYQ
SUNT LUMINĂ ȘI TOATE SUNT LUMINI, CA CREATORUL CARE ESTE LUMINA LUMINĂ (ENERGIE).

Re-Boot

de către jenniferfarley

LINK: https://thecreatorwritings.wordpress.com/2018/03/06/re-boot/

Re-Boot

Doar pentru a adăuga un pic de “distracție” la această schimbare, mulți dintre voi poate ați început să auziți / văzând / simțind lucruri pe care alții nu le fac. Nu, nu-ți pierzi mintea … este o parte a re-boot-ului pe care îl experimentați. Fiecare dintre voi v-ați născut cu daruri originale; societatea, religia tradițională sau presiunile familiale te-au făcut să simți că nu sunt potrivite, așa că le închizi. Cu afluxul mare de energie către planul terestru, este ca și cum un comutator a fost răsturnat și acele cadouri sunt înapoi! Cea mai dragă, voința liberă dictează că depinde de tine dacă alegeți să le îmbrățișați, să îmbrățișați puțin sau deloc. Depinde de dvs. Amintiți-vă, Universul și acele daruri minunate sunt întotdeauna acolo când aveți nevoie de ele. ~ Creator

 

PROBLEMA SIMPLĂ …………………… ..

de către autopiaunivers

Link: https://theutopiauniverse.com/2018/03/06/the-simple-problem/

PROBLEMA SIMPLĂ …………………… ..

Probleme, probleme știi pe cineva care nu are o problemă în viață, de fapt, oamenii care jură că nu au probleme, trebuie să trăiască o viață foarte plictisitoare, problemele sunt lecții care sunt aruncate asupra noastră pe parcursul vieții, unele mari unele mici, unele neimportante și unele foarte importante, dar este o lecție care ne-a fost trimisă, motivul pentru care trebuie să vă decideți singuri, dar cu fiecare problemă ne dezvoltăm ca ființe umane și, în general, devenim mai mult o persoană frumoasă și cuprinzătoare pentru a fi în jur, trebuie să treceți prin acest proces, să nu fiți cu cineva din viața voastră pentru a vă rezolva problemele, cu toate acestea puteți fi cu cineva care vă va ajuta în acest proces și nu vă va permite să vă confruntați cu ei în pace.

probleme 1

Dacă problema voastră în viață este mare ca o navă, nu uitați niciodată că binecuvântările voastre sunt la fel de largi ca și Oceanul.

În momentele în care apar probleme între un cuplu, puteți fi acuzat de schimbare atunci când vă confruntați problemele în comun, nu este cazul, de obicei, în aceste momente este modul în care vă vedeți acum că sa schimbat, tocmai tocmai ați încetat să trăiți viață în calea celeilalte, acum trăiești viața în felul tău. Orice problemă dată va avea doar trei soluții, o puteți accepta, o puteți schimba sau o puteți lăsa … … că nu mai este nici mai puțin, deci nu petreceți zile și zile să vă gândiți, să vă concentrați pe aceste trei aspecte și să acționați , majoritatea problemelor care apar în viața noastră se datorează și faptului că nu gândim sau continuăm să gândim fără să acționăm. Cu cât te gândești mai mult la problemele tale, cu atât mai profund în stresul pe care tu te plasați, creând un cerc care nu se oprește niciodată … … există sau nu ar trebui să fie o viață fără probleme și o altă modalitate garantată de a rezolva aceste probleme este folosirea artei răbdare.

 
probleme 2

“Nu putem rezolva problemele noastre cu aceeași gândire pe care am folosit-o când le-am creat”.Albert Einstein.

  De asemenea, vă ajută ca o persoană să vă dați seama că nimeni nu are o viață perfectă, acest lucru vă va ajuta să vă exercitați presiune și să nu urmăriți o viață sau o situație care în realitate nu există, fiecare are probleme într-o formă sau formă, este doar faptul că unii oameni știu cum să ne descurcăm într-un mod mai perfect, putem să fugim de problema noastră, aceasta este cea mai ușoară soluție, dar nu cea corectă, atunci când vă confruntați cu problemele dvs. și lucrați prin ele, veți că vei ieși din ea mult mai tare.dacă o problemă poate fi rezolvată, nu este nimic de îngrijorat și dacă nu poate fi rezolvată, atunci îngrijorarea va fi un proces inutil! Nu lăsați problemele voastre să vă împingă într-o direcție greșită, doar permiteți-vă să vă împingeți de visele voastre …………

 
probleme 3

Viața este ca o monedă, o poți cheltui în orice fel dorești, dar doar o cheltuiești ONCE.

Pe măsură ce trecem prin călătoria vieții cu probleme de rezolvat, învățăm lecții cu fiecare dintre noi devenind din ce în ce mai experimentat, ceea ce ne permite să ne bucurăm și mai mult de viața noastră, este important să ne amintim că nu suntem cu toții făcuți în același mod, să ne susținem nu vine în mod natural pentru toată lumea, atunci când presupunem că partenerul nostru ar trebui să știe, cât de greșți suntem, nu pot vedea prin mințile noastre și știu ce este rău, nu luați niciodată acest lucru, pentru că ați fi foarte dezamăgiți, noi toți avem vremurile noastre rele în viață, noi toți ne-am ocupat de niște lucruri rele urâte, atunci când acest lucru se întâmplă, depinde de noi să devenim mai puternici pentru ea și să continuăm înainte, trăind pe trecut nu ne va ajuta niciodată, așa cum nu putem schimba ceva din trecut.

 
probleme 4

Nici o familie nu este perfectă … … ne certăm, ne luptăm. Chiar ne oprim uneori uneori, dar în cele din urmă familia este o familie … dragostea va fi întotdeauna acolo.

Mergeți înainte și identificați problemele dvs., dar dați-vă energia și puterea pentru soluțiile necesare, nu pentru a vă gândi la problemele din trecut sau irelevante, pentru a vă concentra și a vă elibera problemele.

Brooke Universal Life Coach

 

IUBIRE SI LUMINA.


GOOGLE BLOG:
https://arrestwarrantsatanicritual.blogspot.com/
http://thelightisthetruth.blogspot.com/

Email: Ronald_wederfoort@yahoo.com
Email: Ronald_Wederfoort@protonmail.com
Telefon: 5999 5156118

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: